Güvenlik güçleri, fuhuş yaptıkları iddia edilen zanlıları msn'den yakaladı

Kocaeli'nde Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Messenger (msn)den fuhuş yapmak için yer temin eden ve fuhuş yapan 1 erkek ve 2 bayanı

Kocaeli'nde Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Messenger (msn)den fuhuş yapmak için yer temin eden ve fuhuş yapan 1 erkek ve 2 bayanı yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette alınan ifadeleri ardından, bir bayan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, iki kişi adliyeye sevk edildi.

Kocaeli'nde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyonda fuhuş yapan ve aracılık eden üç kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Zanlılar, ifadelerinin ardından biri tutuksuz yargılanmak için serbest bırakılırken, diğer iki zanlı adliyeye sevk edildi.

Kocaeli'nde bir kişinin msn aracılığıyla fuhuş yapılması için yer temin ettiği bilgisini alan Ahlak Büro Amirliği ekipleri, MSN'den şüpheli şahsı ekleyerek konuşmaya başladı. Konuşmaların ardından şüpheli kişiyi tuzağa düşüren güvenlik güçleri, iki bayan ve yer için 500 liraya anlaştı. Buluşma noktasına giden ekipler, şüpheli kişiye parayı verdikten sonra düzenledikleri operasyon sonrasında fuhşa aracılık ederek yer temin eden Erdal Y. (33) ve fuhuş yaptıkları iddia edilen Münevver K. (31) ve P.M. (22)'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Zanlıların Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadelerinin alınmasından sonra Erdal Y. ve Münevver K. adliyeye sevk edilirken, P.M. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan, Erdal Y.'nin, internet aracılığıyla sahte iş ilanları vererek, işsiz bayanları kendine çektiği ve onlara fuhuş yaparak para kazandırmayı teklif ettiği öğrenildi.