FEM Dershaneleri'nin 6 öğrencisi Edirne birincisi oldu

FEM Dershaneleri'nin 6 öğrencisi Lisan Yerleştirme Sınavı (LYS)'nda Edirne birincisi oldu. Her yıl yapılan üniversite sınavlarında elde ettiği başarıl

FEM Dershaneleri'nin 6 öğrencisi Lisan Yerleştirme Sınavı (LYS)'nda Edirne birincisi oldu. Her yıl yapılan üniversite sınavlarında elde ettiği başarılarla adından söz ettiren dershane, başarı geleneğini bu yıl da sürdürdü.

LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından dershane öğrencileri, bireysel ve kitlesel alanda önemli başarılara imza attı. Dershanenin 6 öğrencisi, 15 puan türünde Edirne birincisi olurken 353 öğrenci 400 puanı geçme başarısı gösterdi.

FEM Dershaneleri Edirne Şubesi'nin 2 öğrencisi, Türkiye genelinde ilk 100, 27 öğrenci ise ilk bin kişi arasına girmeyi başardı. Cansu Belge 4, Simge Demiral 6, Emirhan Emir 1, Yağmur Çakan 1, Begüm Ceren Aral 2, Elif Meriç 1 puan türünde Edirne birincisi oldu.

Fem Dershaneleri Müdürü Güven Kurt, konuyla ilgili açıklamasında, "Elde ettiğimiz bu başarıda emeği geçen; başta öğrencilerimizi, desteklerini bizden esirgemeyen fedakar ailelerimizi ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan her biri branşında uzman olan tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz." dedi.

Aynı zamanda 4 farklı puan türünde Edirne 1.'si olan Cansu Belge ise elde ettiği başarıda düzenli ve disiplinli çalışmasının yanı sıra öğretmenlerin ciddi gayretleri ve emeklerinin bulunduğunu söyledi.

Ailesinin, okul ve öğretmenlerinin desteğini hep yanında hissettiğini anlatan Belge, "Ümidimi hiç yitirmedim ve inandığım şeye sonunda ulaştım. Bu yüzden onlara minnettarım." diye konuştu.

YTM-2 puan türünde Edirne 1.'si olan Emirhan Emir de "LYS hazırlığı benim için uzun ve zorlu bir maraton gibiydi. Bu maratonda çok yorulduğum ve zorlandığım anlarım oldu. Fakat elde ettiğim başarı hepsine değdi. Bu yarışta beni yalnız bırakmayan aileme ve öğretmenlerime sonsuz teşekkür ederim." açıklamasını yaptı.