Doğubayazıt'ta başarının adresi yine FEM oldu

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde başarının adresi yine FEM Dershanesi oldu. Dün açıklanan Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre dershane öğre

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde başarının adresi yine FEM Dershanesi oldu. Dün açıklanan Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre dershane öğrencisi Sara Köylü TM1, TM2 ve TM3 puan dallarında ilçe birinciliğini elde etti.

Geçtiğimiz yılki LYS'de üç dalda il birincisi çıkaran Doğubayazıt FEM Dershanesi, başarısını bu yılki sınavda da sürdürdü. Dershane öğrencilerinden Sara Köylü, TM1'de 512,981, TM2'de 504,569 ve TM3'de ise 492,522 puan alarak ilçe birincisi oldu. Köylü, bu başarısıyla Türkiye 2160.sı olma başarısını gösterdi.

Dershane Müdürü Tahir Tekin, öğrencilerinin başarısından büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, "Sınav sistemi değişmesine rağmen dershane olarak iyi bir hazırlık yaptık. Öğrencilerimizi sisteme adapte ettik. Dershanemiz Doğubayazıt'ta yıllardır başarılarıyla marka haline geldi. Başarımızın temelinde dershane, öğrenci, aile diyalogu yatıyor." dedi.

Tekin ayrıca, 2010–2011 eğitim ve öğretim yılında yeni modern binalarında hizmet vereceklerini söyledi.