Ankaragücü: TFF'yi bir takım olayları gözden kaçırdıkları için ibra etmedik

Ankara Sheraton Hotel'de gerçekleşen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurulu toplantısında TFF'yi ibra etmeyen tek kulüp olan Ankaragücü'

Ankara Sheraton Hotel'de gerçekleşen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurulu toplantısında TFF'yi ibra etmeyen tek kulüp olan Ankaragücü'nün Basın Sözcüsü Avini Kavlak, kurul bitişinde Cihan muhabirinin sorularını yanıtladı.

Kavlak, kafalarına takılan soru işaretleri olduğu için yönetimi ibra etmediklerini belirterek: 'Kafamıza takılan sorular faaliyet raporunda yer almıyordu. Faaliyet raporu bize ulaştırılmadı. Faaliyet raporu biz sabah geldiğimizde içeriye girerken verildi.

274 sayfalık kitabı bu kadar kısa sürede nasıl okuyup karar verelim. Bir takım şeyleri gözden kaçırıyorlar. Bizim soruduğumuz soruların cevabı faaliyet raporunda yer almadığı için TFF'yi bu nedenle ibra etmedik.'' dedi.

Transfer çalışmalarına da değinen Kavlak: ''Ankaragücü'müz yüzüncü yılını kutluyor. Ankaragücü'nün ligin ilk sıralarında yer alması için transfer çalışmamızı sürdürüyoruz. İnşallah ilk sıralarda yer alırız diye düşünüyoruz. Transfer çalışmalarımız sürüyor.'' dedi