Schuster’in farkı zihniyet - SPOR

Beşiktaş yeni sezonda Mustafa Denizli’nin 4-2-3-1 sistemi ile sahaya dizilecek. Ancak tek fark, Schuster’in istediği daha fazla ofansif baskı



Beşiktaş yeni sezonda Mustafa Denizli’nin 4-2-3-1 sistemi ile sahaya dizilecek. Ancak tek fark, Schuster’in istediği daha fazla ofansif baskı

Mustafa Denizli gitti, yerine Bernd Schuster geldi; sistem aynı kaldı ama değişen tek şey zihniyet oldu. Beşiktaş’ın yeni teknik adamı, tıpkı geçen sezon Mustafa Denizli’nin yaptığı gibi takımı 4-2-3-1 düzeni ile sahaya dizecek. Hatta ilk prova, yarın Vikingur ile oynanacak Avrupa Kupası ön eleme maçında yapılacak. Ancak Schuster, Denizli’nin kontrollü oyununun aksine, rakip ceza alanda daha fazla bulunma ve daha agresif bir oyun tarzı benimsiyor. Zaman zaman çift ön liberodan vazgeçip, hücuma bir adam daha fazla koymayı planlayan Alman hoca, bu durumda Ferrari-Sivok ikilisinden birisini kulübede oturtacak.

Bernd Schuster’in taktik idmanların başlamasıyla birlikte saha içine girip, sık sık oyuncularına talimatlar vermesi de dikkatlerden kaçmıyor.

Başkan balıkçı, kaptan bankacı!

Beşiktaş’ın yarın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme ilk maçında karşılaşacağı Vikingur, tam bir toplama takım! Faroe Adaları temsilcisinde futbolcular yarı profesyonel... Asıl mesleği bankacılık olan takım kaptanı Niclas Niclasen, “Beşiktaş ile oynamak bizim için zevk olacak” derken, “balıkçı”  Başkan Pall Gregersen de “Elimizden geleni yapmaya çalışacağız” diye konuştu. Karşılaşmanın biletleri, 35-275 lira arası fiyatlardan bugün satışa çıkarılacak. 

Beşiktaş’ı yenebiliriz

Faroe Adaları ekibi Vikingur, Riva’da ilk çalışmasını yaptı. Teknik Direktör Martin Olsen, “Beşiktaş bizi küçük görmesin. Buradan galibiyetle ayrılabiliriz” diye konuştu. 

Çubuklu formalar bugün satışa çıkıyor

Beşiktaş, taraftarının özlemle beklediği çubuklu formalarını nihayet beğeniye sunuyor. Siyah-Beyazlı taraftarlar, bu sabahtan itibaren yeni formalara Kartal Yuvası mağazalarından ulaşabilecek. Yönetim, yeni sezonda özellikle Ricardo Quaresma’nın 7 numaralı çubuklu formasından çok ciddi bir gelir bekliyor. Beşiktaş, pazarlama taktiği gereği dış saha formalarını ilerleyen günlerde taraftarının beğenisine sunacak. 

Guti için Holosko ve Tello çağrıldı!

Bir an evvel yabancı kontenjanını boşaltmak isteyen Beşiktaş, gözden çıkardığı Holosko ve Tello’yu görüşmek için İstanbul’a çağırdı. 20 Temmuz’a kadar izinli olan iki futbolcu, Real Madrid’ten alınması planlanan Guti’ye yer açabilmek için gönderilecek. Siyah-Beyazlılar’ın bugün kulüp binasında iki oyuncuyla masaya oturması bekleniyor. Tello için Eskişehir, Holosko içinse Bursaspor ile görüşmeler devam ediyor.

 

Star Gazete