Bursaspor Taraftarı Motorsikletli Bayandan Trabzonspor'a Ziyaret

Bursa'dan motosikleti ile yola çıkarak toplam 3 bin kilometre giderek Guines rekorlar kitabına girmeyi hedefleyen Nurdan Ispartalı isimli Bursaspor taraftarı genç kadın Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti

Bursaspor Taraftarı Motorsikletli Bayandan Trabzonspor'a Ziyaret
Bursa'dan motosikleti ile yola çıkarak toplam 3 bin kilometre giderek Guines rekorlar kitabına girmeyi hedefleyen Nurdan Ispartalı isimli Bursaspor taraftarı genç kadın Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti.
Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Genel Sekreter Hasan Yener'i ziyaret eden ve Bursaspor forması hediye eden Ispartalı'ya da Bordo Mavili futbolcular tarafından imzalanan Trabzonspor forması verildi.
Nurdan Ispartalı, asıl hedefinin Karadeniz'in doğal güzelliklerini görmek olduğunu ifade ederek "Eşsiz tabiatı, şelaleleri, denizleri ve halkı sebebiyle, Allah'ın yarattığı bu güzelliği dünya gözü ile görmek için Karadeniz'i tercih ettim. Trabzon'da ve Trabzonspor'da olmaktan çok mutluyum. Bana hediye edilen Trabzonspor formasını ömrüm boyu saklayacağım ve çoğu zaman üzerimde olacak" dedi.
Bursa'da ikamet eden bir çocuk annesi Nurdan Ispartalı Guinness Rekorlar Kitabı girmek için motosikleti ile tek başına Karadeniz turu yapıyor. Bursa Saltanat Kapı önünden yola çıka Ispartalı turunu Düzce'de sonlandıracak.