Mersin'de Işık Dershanesi'nin 13 öğrencisi SBS'de 500 tam puan aldı

Mersin'de Işık Dershanesi'nin 13 öğrencisi 8'nci sınıflar Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) 500 tam puan alarak Türkiye birinciliğine ortak oldu.

I

  Mersin ' de Işık Dershanesi ' nin 13 öğrencisi 8 ' nci sınıflar Seviye Belirleme Sınavı ' nda ( SBS ) 500 tam puan alarak Türkiye birinciliğine ortak oldu .

Işık Dershanesi öğrencisi N . Mücahit Atalay ' ın ise Ortaöğretim Yerleştirme Puanı ' nda ( OYP ) Mersin birincisi olduğu bildirildi .

Işık Dershaneleri Genel Müdürü Saffet Aydın , 2010 yılı 8 ' nci sınıf SBS ' de 13 öğrencilerinin soruların hepsini doğru cevaplayarak

500 tam puan aldığını belirtti . Öğrencilerinin bu puanla Türkiye birinciliklerine ortak olduğu ifade eden Aydın , " Dershanemiz , Mersin ' de bireysel ve kitlesel başarısını katlayarak devam ettirmiştir . " dedi .

OYP ' de ise öğrencilerinden N . Mücahid Atalay ' ın il birincisi olduğuna dikkat çeken Aydın , " Ayrıca yerleştirme puanına göre Mersin geneli ilk 100 öğrencinin 45 ' i dershanemiz öğrencisidir . Geçtiğimiz yıl da Türkiye 1 . si çıkaran dershanemiz bu yıl başarı geleneğini devam ettirmiştir . Rekabetin yoğun yaşandığı böyle bir yarışta öğrencilerimizin başarısı bizi sevindirmiştir . " diye konuştu .

Bu yıl uygulamaya başladıkları etap programlarıyla eğitime yeni bir soluk getirdiklerini belirten Aydın şöyle devam etti : " Eğitimimizin kalitesini yükselten bu etaplar sayesinde öğrencilerimizin eksiklerini görmeleri sağlanmış , motivasyonları ve verimlilikleri artırılmıştır . Bu başarıda emeği geçen öğrencilerimizi , ailelerini ve onlara yol gösteren öğretmen ve idareci arkadaşlarımızı tebrik ederim . "

Tercih döneminin önemine dikkat çeken Aydın , öğretmenlerinin öğrencilerine tercihler konusunda gerekli yardımları yapacağı bilgisini verdi .