Harmancık'taki kazada ölen aynı aileden 4 kişi gözyaşlarıyla toprağa verildi

Bursa'nın Harmancık ilçesinde yakınlarının düğününden dönerken geçirdikleri kazada hayatını kaybeden 7 kişi son yolculuklarına uğurlanıyor. Yıldırım

Bursa'nın Harmancık ilçesinde yakınlarının düğününden dönerken geçirdikleri kazada hayatını kaybeden 7 kişi son yolculuklarına uğurlanıyor. Yıldırım ailesinin 4 ferdi Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden Kahraman Yıldırım (40), eşi Nurcan Yıldırım (29) ile çocukları Mustafa (10) ve Bahar Yıldırım'ın (7) cenazeleri, yakınları tarafından Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Tavşanlı'ya bağlı Doğanlar köyüne getirildi.

Cenazeler öğle namazından önce Yıldırım ailesinin Doğanlar köyündeki baba ocağına getirildi. Daha sonra burada ayrı ayrı kılınan cenaze namazının ardından Doğanlar köyü mezarlığında yan yana defnedildi.

Cenaze törenine, Balıköy belde Belediye Başkanı Muhsin Berksoy, İl Genel Meclisi üyesi Alaaddin Kaçan, Yıldırım ailesinin yakınları, Balıköy beldesi ve çevre köylerden çok sayıda vatandaş katıldı. Törende gözyaşlarının tutamayan yakınları sinir krizleri geçirdi.

Ailenin tören sırasında baygınlık geçiren bazı yakınlarına sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.

Bursa Harmancık, karayolunun 13'üncü kilometresinde dün gece meydana gelen kazada, Kahraman Yıldırım, eşi Nurcan Yıldırım (29) çocukları Mustafa (10) ve Bahar (7) Yıldırım ile Güngör Demir (40) eşi Neslihan Demir (31) ve kızı Havva Demir (9) hayatlarını kaybetmişti.