Bellona Mobilya Mağazası Sahibi Refik Kurukız, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Bellona Mobilya Mağazası Sahibi Refik Kurukız tarafından Büyükliman Bölgesinde göre

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Bellona Mobilya Mağazası Sahibi Refik Kurukız tarafından Büyükliman Bölgesinde görev yapan radyo, ulusal ve yerel basın mensuplarına Dillioğlu tesislerinde bir yemek programı düzenledi.

Programa, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Bellona Karadeniz Bölge Temsilcisi Selahattin Tuncer, Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Bülent Alp, ulusal yerel basın mensupları katıldı.

Yemekte konuşan Kurukız Ticaret Limidet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Refik Kurukız, 1980 yılından buyana Refik Kurukız ve kardeşleri olarak manifaturacılıktan konfeksiyonculuğa, halıcılıktan giyime, beyaz eşyadan mobilyaya ticaret hayatını başarılı bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, "2010 yılının başından itibaren düşüncemiz olan çok sevdiğim bu güzel ilçemizde mağaza açmaya karar verdik. Yaptığımız çalışmalar sonucunda Beşikdüzü'ne güzel bir markayla güzel bir mağaza açılışında siz değerli basın mensuplarını yağmurlu havaya rağmen yanımızda gördüğümüz için çok mutlu oldum ve gururlandım. Hepinize teşekkür ederim. Onun için sizlerle beraber olmak, ve böyle bir program düzenlediklerini söyledi. Kurukız, bu davetimize icabet ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Bellona Karadeniz Bölge Temsilcisi Selahattin Tuncer de konuşmasında, " BOYDAK grubu olarak yerel basına destek veriyoruz. Türkiye'de 14 bin çalışanımız, 1 milyon metrekareyi aşan üretim alanımız var. Bellona markası Türkiye'de şuan en hızlı büyüyen marka. Dünyada da bu anlamda bir başarısı var. Burada da Kurukız' larla beraber Beşikdüzü'nde olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılışımıza gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı sizlerin aracılığıyla Beşikdüzülülere çok çok teşekkür ediyorum." dedi.

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun da konuşmasında, "Böyle bir mağazayı ilçemize kazandırdıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu güzel mağazanın ilçemize canlılık getireceğine inanıyorum." diye konuştu.

Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz ise, "Değerli dostum Refik Kurukız Beşikdüzü'nde Bellona markasıyla açmış olduğu mağazanın Beşikdüzülülere ve Şalpazarılılara hayırlı olmasını diliyorum. Şalpazarı, Beşikdüzü ticarette ortak hareket etmektedirler. Refik Beyin açtığı mağaza Beşikdüzü'ne ve Şalpazarı'na hareketlilik getireceğini düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Bülent Alp'te yaptığı kısa konuşmada, Bellona gibi bir markayı Beşikdüzü'ne kazandırdığı ve basına verdiği değerin göstergesi olarak böyle bir yemek düzenlediği için Refik Kurukız'a teşekkür etti.