Yıldız Kent Müzesi'nde Gitar Esintileri

Ödemiş Belediyesi Yıldız Kent Müzesinde yapılan müzik dinletileri devam ediyor

Yıldız Kent Müzesi'nde Gitar Esintileri
Ödemiş Belediyesi Yıldız Kent Müzesinde yapılan müzik dinletileri devam ediyor. 2 Haziran Çarşamba günü yapılan "Güray Alyörük Çarşamba Dinletisi"nin ardından bu kez Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı Öğretim Görevlisi Kemal Zülal'in öğrencileri sahne aldı. Türk ve batı müziğinden örnekler sunan Güray Alyörük, Kent Müzesi avlusunda toplanan müzikseverlere güzel bir müzik ziyafeti çekerken Ödemişli gitar kursu öğrencileri de mum ışığı altında dans ettirdi.
Ödemiş Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında yapılan ikinci gitar dinletisi de avlu kahvenin duvarlarını müzikle kapladı. Avlu kahvede düzenlenen dinletide, Ödemiş Belediyesi Gitar Kursu eğitmeni Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservaturarı Öğretim Görevlisi Kemal Zülal'in öğrencileri birbirinden güzel eserler seslendirdiler.
Türkçe ve İspanyolca eserleri seslendiren Görkem Suludere, Süleyman Kımış ve Ferdi Kımış Ödemişli müzikseverler tarafından beğeni ile izlendi. Dinleti esnasında öğrencilerin "ça ça" ve "vals" gösterileri geceye ayrı bir renk kattı.