İzmir'in Bayraklı ve Konak ilçelerine doğalgaz veriliyor

İzmir'in Konak ve Bayraklı ilçelerinde, yeni bölgelere doğalgaz verilmeye başlandı. İzmirgaz'dan yapılan açıklamada, bölge genelinde çalışmaların temm

İzmir'in Konak ve Bayraklı ilçelerinde, yeni bölgelere doğalgaz verilmeye başlandı. İzmirgaz'dan yapılan açıklamada, bölge genelinde çalışmaların temmuz ayında tamamlanacağı belirtildi.

2010 yılı yatırım programı içinde 10 bölgede 80 bin konutu doğalgazla buluşturmayı hedefleyen İzmirgaz, planlanan tarihe uygun olarak gaz verme işlemlerini başlattı. Karabağlar ilçesinde yeni yatırım bölgelerinde başlatılan çalışmaları, Konak ve Bayraklı ilçelerinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda devam ediyor. Doğazgaz bağlanan cadde ve sokakların listesi, "www.izmirgaz.com.tr" adresinden veya 444 33 35 numaralı çağrı merkezinden öğrenilebiliyor.

Açıklamada, bölge sakinlerinin aboneliğin ardından dönüşüm işlemlerini tamamlayarak doğalgazı kullanabileceği belirtilerek şöyle denildi: "Dönüşüm işlemleri, mutlaka İzmirgaz'dan yetki almış iç tesisat firmalarına yaptırılmalı. Aksi durumda doğalgaz verilmeyecektir. Vatandaşlarımıza önerimiz, yoğunluğun arttığı kış aylarına girilmeden doğalgaz dönüşüm işlemlerini tamamlamalarıdın. Bu dönemde yapılacak dönüşümler. hem daha hızlı hem de daha ekonomik olacaktır."