Siirt Valisi Musa Çolak Beraberindeki Askeri Heyetle Taziye Ziyaretinde Bulundu

Siirt Valisi Musa Çolak, Van Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş, Siirt 3

  Siirt Valisi Musa Çolak , Van Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş , Siirt 3 . Tugay Komutanı Tuğgeneral M . Ali İşleyen , İl Jandarma Alay Komutanı Yarbay Ümit Türkmen Pervari ilçesinde incelemelerde bulundu .
Vali Musa Çolak ve beraberindeki heyet , Pervari Kaymakamı Fırat Çelik , daire amirleri , öğretmen ve öğrencilerle çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı . Çolak ' a Kaymakamlık ' ta Kaymakam Çelik tarafından brifing verildi .
Daha sonra 29 Mayıs 2010 tarihinde Pervari ilçesine bağlı Palamutlu köyünde bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen geçici köy korucuları Abdülrezzak Kaçan ile Abdülmecit Özkan ' ın ailelerine Vali Musa Çolak , Van Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş , Siirt 3 . Tugay Komutanı Tuğgeneral M . Ali İşleyen ve beraberindeki heyet ile taziye ziyaretinde bulundular . Palamutlu köyünde şehit korucular için açılan taziye evinde köy halkına baş sağlığı dileğinde bulunan Vali Musa
Çolak , " Bölücü terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen geçiçi köy korucularımıza ve tüm güvenlik birimlerimize baş sağlığı diliyorum . Türkiye Devleti , ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütündür . Millet , kendi vatanında birlik ve dirliği bozmadan , ayrılıp parçalanmadan yaşamalıdır . Ancak bu takdirde o milletin fertleri haysiyetli , huzurlu ve mutlu bir hayat sürdürebilirler . Şu halde vatanımıza , dilimize , dinimize , kültürümüze , tarihimize , örf ve adetlerimize sahip çıkmalıyız . Toplumun içindeki farklı
düşünceler , farklı inanışlar ne olursa olsun , milli birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesini bilen bir milletin başaramayacağı iş , aşamayacağı engel yoktur . Sizler bizler için birer kahramansınız , yapmış olduğunuz görevlerden çok memnunuz her zaman sizlerle gurur duyuyoruz . Devlet olarak bizler daima sizlerin yanınızdayız , olmaya da devam edeceğiz " dedi .