Kasaplar Ve Celepler Derneği Törenle Hizmete Girdi

Fatsa ve çevresindeki kasapları bir çatı altında toplamak ve hayvancılığı teşvik etmek amacıyla kurulan Kasaplar ve Celepler Derneği düzenlenen törenle resmen hizmete girdi.

Kasaplar Ve Celepler Derneği Törenle Hizmete Girdi
  Kasaplar ve Celepler Derneği ' nin açılışına Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer , Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan , AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen , İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar , Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Gezer , Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Özgen , Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi ve Şoförler Odası Başkanı Mesut Bıçakcı , Madeni Eşyalar Odası Başkanı Ayhan Baş , AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Atıf Yüksel ve Yaşar Ateşli , MHP İl Genel Meclis Üyesi Murat Can , TDH İlçe Başkanı Ertuğrul Özgen , Bolaman Belediye Başkanı Sabri Serdaroğlu , İlçe Tarım Müdürü Ahmet Doğruca , kasaplar , celepler ve çok sayıda ilçe halkı katıldı .

" MODERN HAYVAN PAZARI YAPACAĞIZ "
Kasaplar ve Celepler Derneği ' nin açılış kurdelesini kesmeden önce bir konuşma yapan Fatsa Belediye başkanı Hüseyin Anlayan , sektörde ilk defa böyle bir birliktelik sergilendiğini belirtti . Anlayan , " Önemli bir alanda önemli bir birliktelik sağlıyorlar . Biz belediye olarak kasaplar ve celeplerle işbirliği yaparak ilçemize modern bir hayvan pazarı kazandırmak için çalışmalara başladık . İnşallah bu birliktelik ilçemize güzel hizmetleri beraberinde getirecek . Hayırlı ve uğurlu olsun " dedi .
Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer ise kasaplar ve celepleri mesleki dayanışmadan dolayı tebrik ettiğini söyledi .
Fatsa Kasaplar ve Celepler Derneği Başkanı Mehmet Şükrü Gülmez , açılış gerçekleştikten sonra sohbet ortamında yaptığı konuşmada amaçlarının kasapları bir çatı altında toplamak olduğunu ifade etti . Gülmez , " Bu dernek sayesinde hayvancılığın gelişmesine katkıda bulunacağız ve fındığa önemli bir alternatif sunacağız . Belediye Başkanımıza ve ekibine ilçemize modern bir hayvan pazarı kazandıracağı için ayrıca teşekkür ediyorum " diye konuştu .