Kuşadası'nda 'Çizgilerle Nazım Hikmet' Sergisi Açılıyor

Kuşadası Belediyesi İBRAMAKİ Sanat Galerisi, Nazım Hikmet'i ağırlayacak. Ölümünün 47. yılında "Çizgilerle Nazım Hikmet" sergisi, 8 Haziran Salı günü saat 17.00'de açılacak.

Kuşadası'nda 'Çizgilerle Nazım Hikmet' Sergisi Açılıyor
Almanya'da yayınlanan "Don Quichotte" dergisinin uluslararası sanatçılarla gerçekleştirdiği sergi her gün 10.00 - 22.00 arasında, eski Akşam Kız Sanat Okulu'nun restore edilmesiyle açılan İBRAMAKİ Sanat galerisinde görülebilecek.
Türk ve birçok ulustan sanatçıların eserlerinin yanı sıra sergi süresince Nazım Hikmet'in Küba belgeseli de gösterilecek.
Başkan M. Esat Altungün, "Büyük şairimiz Nazım Hikmet'i sonsuzluğa karışmasının 47. yılında bir kez daha saygıyla anıyoruz. Uluslararası sanatçıların yapıtlarını ve belgesel filmi izlemek için Kuşadalı hemşehrilerimi İBRAMAKİ Sanat Galerimize davet ediyor ve Don Quichotte dergisinin düzenlediği sergiyi bizimle paylaşan Nazım Hikmet Kültür Merkezi'ne teşekkür ediyorum" dedi.
10 gün boyunca sürecek serginin sonunda Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nden sanatçı Orhan Aydın bir söyleşi gerçekleştirecek.