Gana'nın Sırp Teknik Direktörü Rajevac, Sırbistan karşısında beraberliğe razı

Gana Milli Takımı'nın Sırp Teknik Direktörü Milovan Rajevac, Dünya Kupası grup maçlarında karşılaşacakları ilk takım olan Sırbistan'la beraberliğe raz

  Gana Milli Takımı ' nın Sırp Teknik Direktörü Milovan Rajevac , Dünya Kupası grup maçlarında karşılaşacakları ilk takım olan Sırbistan ' la beraberliğe razı olduğunu söyledi .

Gana takımını taşıyan uçağın Johannesburg Tambo Havaalanı ' na inişinin ardından açıklama yapan Rajevac , önceki Dünya Kupası ' nda olduğu gibi çok iyi oynayarak şampiyonada iz bırakmak istediklerini söyledi . Şampiyonanın Afrika ' da ilk kez düzenleniyor olması nedeniyle futbolcularının heyecanlı olduğunu dile getiren Rajevac , " Oyuncularım kendilerini evlerinde gibi hissediyor . " diye konuştu .

İlk maçı 13 Haziran ' da , Sırbistan ' la oynamalarının kendisi için zor olup olmadığının sorulması üzerine Sırp teknik direktör , " Çok zor ama ben profesyonelim , bu da işimini bir parçası . " cevabını verdi .

Ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirten Milovan Rajevac , Sırbistan karşısında bir beraberliğin de kendileri için iyi bir sonuç olacağını kaydetti .

Gana , D Grubu ' nda Sırbistan , Almanya ve Avustralya ile mücadele edecek . Milovan Rajevac , mücadele edecekleri grubun ' zorlu ' olduğunu fakat gruptan çıkmak için çalışacaklarını ifade etti .