Denizli Sevgi Eli, Kutlubey'de ihtiyaç sahiplerine yardım etti

Denizli Belediyesi Sevgi Eli, Bekilli ilçesine bağlı Kutlubey beldesine giderek, hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Belediye B

  Denizli Belediyesi Sevgi Eli , Bekilli ilçesine bağlı Kutlubey beldesine giderek , hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı . Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ' nin eşi Ayşen Zeybekci de Şehit Er Atakan Caran İlköğretim Okulu ' nu ziyaret ederek öğrencilere çeşitli armağanlar verdi . Anasınıfını da gezen Zeybekci , Belediye Kadın Meclisi üyeleri tarafından yapılan oyuncakları hediye ederken çocuklar da söyledikleri şarkılarla teşekkür etti .

Ziyaretten son derece memnun olduklarını dile getiren ve yardımlar için teşekkür eden Okul Müdürü Ercan Arık , Sevgi Eli ' nin yaptıklarının takdire şâyan olduğunu söyledi . Öğrencilerin el emeği ürünlerinin yer aldığı ber sergiyi de gezen Ayşen Zeybekci ' ye , Gülnihal Kabak isimli öğrenci , kendi yaptığı bir eseri hediye etti . Daha sonra ihtiyaç sahibi aileleri tek ziyaret eden Zeybekci , Kutlubey Mahallesi Muhtarı Armahan Kaşak ' tan durumları hakkında bilgi aldı . Akraba evliliği yüzünden yatalak kalan Seydi ile Sara Özdemir adlı kızkardeşlerle de görüşen Zeybekci , anneleri Hatice Özdemir ' in akülü tekerlekli sandalye isteğinin değerlendirileceğini kaydetti . Bekir ile İsmihan Turan isimli yaşlı çifti ziyaret eden Ayşen Zeybekci . ardından 89 yaşındaki Hatice Karadağlı ' nın evine gitti . Zeybekci , 2 yaşından sonra hastanede yapılan yanlış aşı yüzünden felçli kalan Serpil Ece ' yi de ziyaret etti . Babası Süleyman Ece , yardımlarından dolayı Sevgi Eli ' ne teşekkür etti .

Sevgi Eli ekibi , daha sonra Kutlubey Belediye Başkanı Yalçın Tosun ' u da makamında ziyaret etti . Başkan Tosun , heyete belde ve belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi .