Meksika İtalya'yı 2 kere salladı 1 kere sallandı- maçın özeti izle

2010 Güney Afrika Dünya Kupası öncesi hazırlıklarını sürdüren Meksika ve İtalya dün hazırlık maçı ile karşı karşıya geldiler. 8 maçtır yenilmeyen İtalya Meksika karşısında 2-1 yenilerek bu serisini sona erdirdi. Meksikalı Vela attığı golle İtalya'yı yıkan oyuncu oldu.

İtalya 1-2 Meksika
Gol: Bonucci (89')(İtalya) / Vela (17'), Medina (84')(Meksika)

8 maçtır mağlubiyet görmeyen, fakat üç aydır da tek maç oynamayan Lippi'nin İtalya'sı, bu akşam hazırlık maçında Meksika ile karşılaştı.

Brüksel'de oynanan mücadelede, İtalya'nın kadrosunda "Buffon; Zambrotta, Bonucci, Cannavaro, Criscito; de Rossi, Pirlo, Marchisio; di Natale, Iaquinta, Gilardino" onbiriyle, Meksika ise "Perez; Rodriguez, Osorio, Salcido, Aguilar; Torrado, Marquez, Juarez; Hernandez, Vela, dos Santos" isimleri yer aldı.

3. dakikada kornerden gelen topa Iaquinta'nın kafası direkten dönerken; Meksika 17. dakikada öne geçmeyi başardı. Galatasaray'dan tanıdığımız Giovani dos Santos'un pasında, ceza sahasında Vela topu ağlara gönderdi ve Meksika'yı 1-0'lık üstünlüğe taşımasını bildi.

İlk yarının geri kalanında İtalya beraberlik için bastırdı; ancak Pirlo ve Marchisio ile gol girişimlerinden sonuç alamadı. İlk yarı 1-0 tamamlandı.

İkinci yarının büyük bölümünde, daha çok gol pozisyonuna giren taraf yine Meksika'ydı. Ancak Vela ve Hernandez ile yakaladıkları fırsatları gole çevirme başarısı gösteremediler.

84. dakikada ise, Blanco'nun pasıyla defansın arkasına sarkan Medina, topu filelerle buluşturarak skoru 2-0'a taşıdı.

88. dakikada ise İtalya'nın kullandığı köşe vuruşunda Pazzini'nin şutu direkten döndü. Ceza sahasında arka direkte topu ağlara gönderen Bonucci, farkı bire indirdi: 1-2.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, karşılaşma 2-1 Meksika üstünlüğüyle sona erdi.Goal