Kayso İle Kalder Arasında İyi Niyet Bildirgesi İmzalandı

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ile Türkiye Kalite Derneği (KALDER) arasında 4 Haziran 2010 tarihinde "Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi" İmza Töreni düzenlendi.

Kayso İle Kalder Arasında İyi Niyet Bildirgesi İmzalandı
  Törende açılış konuşması yapan Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanı Nureddin Okandan , Kayseri Sanayi Odası olarak kalite yolculuğuna Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001 Belgesi alarak başladıklarını daha sonrada Akredite Oda Belgesi alarak bu yolculuğa devam ettiklerini söyledi .
Kalite yolculuğuna bundan sonra KALDER ile devam edeceklerini açıklayan Meclis Başkanımız Okandan , " Bu yolda ilk adım olan KALDER üyeliğimizi tamamladık . Üyelik kapsamında Odamıza sundukları avantajlı eğitim imkânlarından yararlanmaya başladık ve 2010 yılı içerisinde üyelerimizle KALDER eğitimlerini paylaşmaya başladık . Dolayısıyla artık bizler de kalitenin ulusal çapta yayılması ve üyelerimize ulaşmasını sağlama noktasında önemli bir görevi yerine getirmeye başladık " dedi .
Meclis Başkanımız Okandan , bu anlaşma ile kalitede kararlılıklarını ortaya koyarak , hem KAYSO ' nun hem de üyelerinin kalite konusundaki çalışmalarına katkı sağlayacaklarını , onları kalitede bir adım daha ileriye taşımanın yollarını karşılıklı bilgi paylaşımlarıyla sağlamaya çalışacaklarını belirterek , anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundu .
KALDER Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Fahir Altan , Kayseri ' nin gerek dinamizmi , gerek yarattığı markalar açısından ülkemizin gururu ve örnek kenti haline geldiğini belirterek , Kayseri ' nin yönetim kalitesi konusunda da örnek olabileceğine , bu konuda Anadolu ' da lokomotif görevi yüklenebileceğine yürekten inandıklarını söyledi .
KALDER Yönetim Kurulu Başkanı A . Hamdi Doğan ise , KALDER olarak en büyük hedeflerinin Ulusal Kalite Hareketi ' nin ülkemizde yayılımını sağlamak olduğunu belirterek , " Bu yüzden Kayseri Sanayi Odası ' nın Ulusal Kalite Hareketi ' ne katılması vesilesi ile burada bulunmaktan çok büyük bir mutluluk duyuyoruz . Beklentimiz kısa bir dönem sonra sizlerin başarılı uygulamalarınızı da ülkemizin tüm kuruluşlarına tanıtma fırsatı bulacağız . Kayseri Sanayi Odası ' nın katılımıyla Ulusal Kalite Hareketi ' nin güç kazanması ve başarılarınızın devamı konusunda KALDER olarak tüm desteğimizi vereceğimizi belirtmek isteriz " diye konuştu .