Mhp Malatya İl Başkanı Ömer Ekici'nin Terör Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ömer Ekici, hükümetin biran önce terörü önlemesi gerektiğini belirtip, "8 yıldır iktidar değil misin? İktidar, mazeret değil, bunları ortaya çıkararak teröre haddini bildirecek iktidardır" dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ömer Ekici, hükümetin biran önce terörü önlemesi gerektiğini belirtip, "8 yıldır iktidar değil misin? İktidar, mazeret değil, bunları ortaya çıkararak teröre haddini bildirecek iktidardır" dedi.
Parti binasında yaptığı basın açıklamasında, artan terör olaylarına temas eden MHP Malatya İl Başkanı Ömer Ekici, "Bölücü terörün yaktığı ihanet ateşi, her gün yeni ocaklara düşmekte ve milletimizin yüreğini dağlamaya devam etmektedir.
Dün Elazığ Karakoçan ilçesinde hain saldırıda 2 erimiz şehit edilmiştir. Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet ailesine ve Türk Milletine başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.
"İktidarın maskesi artık düşmüş, boyası dökülmüş, gerçek süliyeti ortaya çıkmıştır" iddiasında bulunan Ekici, "Dünü mukayese ederek, bugünü izah etmeye çalışmak; gaflet ve dalaletten başka bir şey değildir. Dün; koyun gibi neyime lazım diyerek sessiz kalanlar; o günlerde yetiştirilerek büyütülen, büyüyünce gömlekleri değiştirilenler, bu günkü iktidarlarını o günlere borçlu olduklarını unutmamalıdırlar. Ülkenin nasıl kalkındığını, geliştiğini anlatırken, bunun bazı güçlerce engellenmeye çalışıldığını,
kalkınma hamlelerinin, demokratikleşme arayışlarını; terörle bastırmaya çalışan güçlerin varlığından bahsediyorlar" şeklinde konuştu.
Ekici, hükümetin biran önce terörü önlemesi gerektiğini belirtip, "8 yıldır iktidar değil misin? Bunları ortaya çıkararak haddini bildirmiyorsun da, basının karşısına çıkıp sızlanmayı tercih ediyorsun.
AKP'nin karanlık eylemlerle önü kesilmeye çalışıldığını iddia ediyorsan; bunun delilini bularak ortaya çıkarmak sizin göreviniz" dedi.