Başkan Toçoğlu Minibüsçüler Odasını Ziyaret Etti

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Minibüsçüler Odası'nı yeni yerlerinde ziyaret etti.

Başkan Toçoğlu Minibüsçüler Odasını Ziyaret Etti
Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş ve minibüsçü esnafıyla görüşen Başkan Zeki Toçolu, burada yaptığı açıklamada ulaşımla alakalı önemli mesajlar verdi. Birlik beraberlik mesajları veren Başkan Toçoğlı, "Biz bu şehirde bir bütünüz. Esnafımızla, yöneticilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, sendikalarımızla hepimiz bir bütünüz. Bu şehre hizmet ediyoruz. Bu şehre en iyi hizmeti hangi şartlarda vereceksek bunu konuşarak, tartışarak yerine getiriyoruz. Bu anlamda minibüsçü esnafımıza elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Bizim sizden tek bir beklentimiz var. O da şehrimize ve hemşerilerimize iyi bir hizmet sunmaktır" dedi.
Ulaşımla alakalı son zamanlarda yapılan açıklamaları hatırlatan Başkan Toçoğlu, Sakarya'da insanların hayatını zorlaştıracak bir ulaşım sorununun olmadığını söyledi. Başkan Toçoğlu, "Bu şehirde sorun bulamayanlar hemen ulaşım diyorlar, ulaşıma sarılıyorlar. Ulaşım konusunu her daim istismar ediyorlar. Şunu açıkça söylüyorum ki, bu şehirde insanımızın hayatını zorlaştıracak bir ulaşım sorunu yok. Eksiklerimiz elbette var. Bu eksiklikleri de bir bir ortadan kaldırıyoruz. Bu şehir, yaşanabilir kentlerden bir tanesidir. Aksini söyleyenler, bu şehre hiçbir faydası olmayanlardır. Bu şehre en ufak faydası dokunmayanların sözlerine milletimiz itibar etmedi, bundan sonra da etmez. Bakın şehrimizde en fazla trafiğin sıkıştığı yerler hemzemin geçitlerin olduğu yerler. 3 - 4 kilometrelik bir alanda 4 tane hemzemin geçit hiçbir modern şehirde yok. Bu konuyu gelin kökten çözelim diyoruz, yanaşmıyorlar. Gar Meydanı konusunu gündeme getiriyoruz, burayı çözüme kavuşturalım diyoruz, itiraz ediyorlar. Yapılacak her şeye itiraz edenler hizmet düşmanıdır" diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş ise, geçtiğimiz ayki meclis toplantısında, taksi dolmuş, minibüs ve durak tahsisli ticari taksilerden alınan yıllık güzergah tahsis ücretlerinde indirime gidilmesi kararından dolayı Başkan Toçoğlu'na teşekkür etti.