Vali Barut, kasaba ve köy ziyaretlerine devam ediyor

Niğde Valisi Âlim Barut, iade-i ziyaret, sorunları yerinde görme ve çözüm yolları arama gibi amaçlarla başladığı kasaba ve köy ziyaretlerine devam edi

  Niğde Valisi Âlim Barut , iade-i ziyaret , sorunları yerinde görme ve çözüm yolları arama gibi amaçlarla başladığı kasaba ve köy ziyaretlerine devam ediyor .

Merkeze bağlı Yıldıztepe , Hacıabdullah , Kiledere , Kayırlı kasabaları ile Gösterli ve Nar köylerini ziyaret eden Vali Barut , belediye başkanları , köy muhtarları ve vatandaşlarla görüşerek bilgi aldı . Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmet Cansaran , İl Genel Meclis Başkanı Nuri Ayduğan , Tarım İl Müdürü Cemil Usanmaz , İl Milli Eğitim Müdürü H . İbrahim Yaşar ve İl Sağlık Müdürü Vekili Ömer Önal ' la birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde , kasaba ve köylerin yaşadığı sorunlar yerinde tespit ediliyor . Ziyaretlerde Niğde ' ye bağlı kasaba ve köylerde eğitim-öğretim ile sağlık hizmetleri yönünden bir eksik olmadığı belirlendi .

Nar Köyü ziyaretinde Narlıgöl ' ü de gezen Vali Barut başkanlığındaki heyet , burada İl Özel İdare Genel Sekreteri Muhittin Şahin ' den göl hakkında brifing aldı .