Onur Akın Altınova'ya Geliyor

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde bu yıl 5

  Balıkesir ' in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde bu yıl 5 . si düzenlenecek olan " Altın Kumsal Kültür ve Turizm Festivali " kapsamında özgün müziğin dev ismi Onur Akın ' ın da etkinliklere katılacağı belirtildi .
5 . Altın Kumsal Kültür ve Turizm Festivali hazırlıklarının tatlı telaşında olan tertip komitesi 23†" 24†" 25 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek olan etkinlikler için hazırlıklarını son aşamaya getirmeye çalıştıkları öğrenildi .
Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer ' in yaptığı açıklamaya göre , " Geleneksel festivalimiz üç gün sürecektir . Etkinliklerimiz Altınova merkez ve Sahil ' de yapılacaktır . Grup Mecaz , Zeynep Dizdar , Pop Star Betül , TRT Sanatçısı Baha Şahin , İzmir Folklor Ekibi ile Özgün Müziğin en önemli isimlerinden Onur Akın en güzel şarkılarını beldemiz için söyleyeceklerdir " diye konuşu .

FESTİVAL ATEŞİNİ AVŞAR KIZININ YAKMASI BEKLENİYOR
Bu yıl 5 . si yapılacak Altınova Altın Kumsal Kültür ve Turizm Festivalinde 23 Temmuz ' da Festival Meşalesinin yakılışı , yemek ve ürün yarışmaları , resim , fotoğraf sergileri , bisiklet , plaj voleybolu , futbol , yüzme yarışmaları , en güzel site yarışmalarının yapılacağını kaydeden Sürer , " Organizasyonunun Grand Maksim Cemal Beyaztaş tarafından yapılacak olan Festivalimizin kusursuz geçeceğine inancım tamdır . 5 . si düzenlenecek Altınova Altın Kumsal Kültür ve Turizm Festivali için tüm çabalarımız aralıksız devam ederken , bu yıl halkımıza daha iyi parlak bir festival izletmek için uğraşıyoruz " dedi .
Sürer , ünlü sanatçı Festival ateşinin ünlü sanatçı Hülya Avşar tarafından yakılması için Avşar kızının Altınova ' ya davet edileceğini de sözlerine ekledi .