Üskül: Kara tahtada eğitimden akıllı tahtaya geçiş geliştiğimizin göstergesi

AK Parti Mersin Milletvekili, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Prof. Dr. M. Zafer Üskül, okullarda akıllı tahta, bilgisayar ve projeksi

  AK Parti Mersin Milletvekili , TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Prof . Dr . M . Zafer Üskül , okullarda akıllı tahta , bilgisayar ve projeksiyon cihazı eşliğinde verilen eğitimin geliştiklerinin göstergesi olduğunu söyledi .

AK Parti Mersin Milletvekili , TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Prof . Dr . M . Zafer Üskül , Mut Kayısı Festivali ve Anamur Ak Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılmak için geldiği Mersin ' de Silifke Kargıcak İlköğretim Okulu ' nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi .

Kargıcak İlköğretim Okulu bahçesinde yapılmakta olan ek bina inşaatında incelemelerde bulunan Üskül , Kargıcak muhtarı , İl Bayındırlık Müdürlüğü mühendisleri ile yüklenici firmanın yetkilileriyle görüştü . Üskül , " Çocuklarımıza ve halkımıza yaptığımız hizmetlerin ve yatırımların kusursuz ve sağlam olması gerekiyor . " diye konuştu .

İl çapında derece sahibi olan başarılı öğrenciler çıktığını öğrenen Üskül , bundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrenci ve öğretmenleri kutladı . Akıllı tahta , bilgisayar ve projeksiyon cihazı eşliğinde verilen eğitimi bir süre izleyen Üskül , " AK Parti iktidarında düşünülen ve uygulanan bu hizmetler , ne kadar geniş bir vizyona sahip olduğumuzu da gösteriyor . Daha önceki iktidarların bunları neden düşünüp uygulamadığını halkımız iyi değerlendirmelidir . " şeklinde görüşlerini ifade etti .