Berhan Şimşek'e CHP'lilerden coşkulu karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı'na getirilen Berhan Şimşek, İstanbul'a gelişinde partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Aracı

  Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) İstanbul İl Başkanlığı ' na getirilen Berhan Şimşek , İstanbul ' a gelişinde partililer tarafından coşkuyla karşılandı . Aracına güçlükle binen Şimşek , partilileri selamladı .

Ankara ' dan İstanbul ' a gelen Berhan Şimşek ' i , Atatürk Havalimanı VIP Salonu önünde çok sayıda partili karşıladı . Partililere seslenen Şimşek , " Kemal Kılıçdaroğlu rüzgarını İstanbul örgütü olarak bütün kesimlere ulaştıracağız . İstanbul ' da CHP ' liler olarak herkese kanat gereceğiz . CHP ' nin büyük Türkiye yürüyüşünde en hızlı 100 metreyi İstanbul örgütü olarak biz koşacağız . Yalandan , talandan değil halkın düzenini kuracağız . " diye konuştu .

Gürsel Tekin ile ilgili bir soruya Şimşek , " Burada herkes Berhan Şimşek , herkes Gürsel Tekin ' dir . Bizim bir birimizden ayrımız yok . Biz bir takımız . Kurumsal siyaset yapıyoruz . Burada önemli olan CHP ' nin iktidarıdır . Burada Berhan Şimşek ' e ya da Gürsel Tekin ' e makam bulmak amacında değiliz , halkın aşını , işini , huzurunu taşımak istiyoruz . Onun için Gürsel ' in de gözlerinden öpüyorum . Görevlerinden dolayı başarılar diliyorum . Bundan sonra da bize çok katkıları olacaktır . " cevabını verdi .

Aracına güçlükle binen Berhan Şimşek , aracın camından partilileri selamladı .