Şimşek: İstanbul merak etmesin, dün de sahipleri vardı, yarın itibariyle de olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası İstanbul İl Başkanlığı'na getirilen Berhan Şimşek, "İstanbul merak etmesi

  Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Merkez Yürütme Kurulu ( MYK ) toplantısı sonrası İstanbul İl Başkanlığı ' na getirilen Berhan Şimşek , " İstanbul merak etmesin , dün de sahipleri vardı , yarın itibariyle de sahipleri olacak . " dedi .

CHP MYK toplantısı sonrası İstanbul İl Başkanlığı ' na getirilen Berhan Şimşek , gazetecilere açıklamalarda bulundu . CHP Genel Merkezi önünde gazetecilere açıklama yapan Şimşek , yeni göreviyle ilgili ilk kez konuştu . MYK toplantısında alınan kararla İstanbul İl Başkanlığı görevine getirilen Şimşek , şunları söyledi :

" Arkaya dönüp bakmakta ne Gürsel Tekin , ne benim , ne de partimiz için fayda var . Bir karar alındı . MYK üyeliği veya il başkanlığı , aradığımız , kendimize masa değil . CHP ' yi iktidara taşımak . Bizim için zor olan şu ; Gürsel Tekin il başkanlığını başarılı bir şekilde icra etti . Onun deneyimlerinden istifade edeceğiz . Ayrı gayrı olmaz , biz takımız .

Önce iyi bir yönetim takımı oluşturacağız . İstanbul ' la ilgili dinamik , üreten , sorunları tespit edip çözüm önerileri sunacak bir takım olacak . İstanbul merak etmesin , dün de sahipleri vardı , yarın itibariyle de sahipleri olacak . "