Kayged'den Başarılı Öğrencilere Şehir Turu

Kayseri Gönüllü Eğitimciler Derneği (KAYGED) tarafından düzenlenen "Yeni Ufuklar" projesi kapsamında Kayseri'nin uzak ilçelerindeki köylerden gelen başarılı öğrenciler iki gün boyunca şehir merkezini gezdi

  Kayseri Gönüllü Eğitimciler Derneği ( KAYGED ) tarafından düzenlenen " Yeni Ufuklar " projesi kapsamında Kayseri ' nin uzak ilçelerindeki köylerden gelen başarılı öğrenciler iki gün boyunca şehir merkezini gezdi .
Yapılan etkinliklerle ilgili Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ' ya bilgi veren KAYGED Başkanı Süleyman Karadeli , hayırseverlerin yol giderlerine kadar her şeyi karşıladığını söyledi . Karadeli , " Çok güzel bir program oldu . İlk kez tramvaya binenler oldu , yeni stadyumu ilk defa görenler oldu . Bu bakımdan önemliydi " şeklinde konuştu . Milletvekili Öksüzkaya ise sivil toplum kuruluşlarının önemini belirterek , " Eğitim alanında görevli öğretmenler olarak bu çalışmanız için teşekkür ediyorum . İnsanların ve şehirlerin birbirini tanıması açısında çok önemli bir etkinlik . İlerleyen zamanlarda bunların yansımalarını daha iyi göreceğiz " ifadesinde bulundu .
Konuşmaların ardından programa katkıda bulunan öğretmenler Mustafa Öztürk , Şakir Yücel , Orhan Güven , Gökhan Erçin , Osman Aksoy , Mehmet Yücel , Muhammet Kurt ' a teşekkür belgeleri verildi . Programa katılan 34 öğrenciye ise Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ve KAYGED Başkanı Süleyman Karadeli tarafından katılım belgeleri verildi .