Almanya'daki Fenerbahçelilere Fenercell Geliyor (fotoğraflı) Köln

-ALMANYA'DAKİ FENERBAHÇELİLERE FENERCELL GELİYOR (FOTOĞRAFLI) KÖLN (A.A) - 13.06.2010 - FENERBAHÇE TARAFTARLARININ TÜRKİYE'DE KULLANDIĞI FENERCELL G

 

-ALMANYA ' DAKİ FENERBAHÇELİLERE FENERCELL GELİYOR

( FOTOĞRAFLI )

KÖLN ( A . A ) - 13 . 06 . 2010 - Fenerbahçe taraftarlarının Türkiye ' de kullandığı Fenercell GSM hattının Almanya ve Avrupa ' da yaşayan taraftarlar tarafından da kullanılabilmesi için teknik çalışmaların başladığı bildirildi .

Almanya Fenerbahçeli Dernekler Birliği ' nin ( AFDB ) Köln kentinde düzenlediği toplantıya katılan Fenercell Müdürü Hakan Demir , Almanya ' da yaşayan Fenerbahçeliler için Fenercell GSM çalışmalarına başlanıldığını belirtti .

Demir , Almanya ' daki taraftarların da Türkiye ' dekiler gibi Fenercell ile telefon görüşmesi yapabilmesi için teknik çalışmalara başladıklarını belirterek , Türkiye gibi Almanya ' da da bu hizmeti ilk kez Fenerbahçe ' nin sunmak istediğini kaydetti .

Köln , Hamburg , Koblenz , Reutlingen , Stuttgart , Frankfurt , Berlin , Dortmund ve Augsburg ' daki Fenerbahçeliler dernekleri temsilcilerinin katıldığı toplantıda , derneklerin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ' a gönderdiği mektup okundu .

Mektupta , " Geçen yıl şampiyon olamadık , bu yıl da şampiyon olamadık . Ancak kurmuş olduğunuz düzen içinde çok daha kalıcı başarıların ya da bu başarıların anahtarı artık elimizde . Gelirimiz , bilinçlenmiş Fenerbahçeli profilimiz , gelecekteki zaferlerimizin teminatıdır . Yüzüncü yılımızda buralara getirdiğiniz Fenerbahçemiz ile hep gururlandık ve sizin sayenizde gururlanmaya devam edeceğiz . Önceki yıllarda Şampiyonlar Ligi ' nde yaşadığımız o mutluluğu nasıl unutabiliriz . Tüm dünyadaki Fenerbahçeliler gibi Almanya ' daki Fenerbahçeliler dernekleri olarak , sizler inandığımız yolda yürüdükçe bizler sizlerin neferi olmaya devam edeceğiz . Her zaman olduğumuz gibi bugün ve yarın da her zaman sizin yanınızda olacağız " denildi .

Toplantıda ayrıca , bu yıl sosyal dayanışma projesi çerçevesinde Türkiye ' de yapılması planlanan yardım çalışmaları ele alındı .

AFDB Asbaşkanı ve Koblenz Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Fevzi Kaplan , Almanya ' daki Fenerbahçelilerin artık " www . fenerbahce . de " ve " www . facebook . com/ALFBDB " adlı internet adreslerinde bir araya gelebileceğini söyledi .

Kaplan , AFDB ' nin bir dahaki toplantısının Bremen Fenerbahçeliler Derneği ' nde yapılacağını kaydetti .

Toplantı sonrasında tüm dernek temsilcileri , Bosporus restoranında düzenlenen Fenerbahçeliler eğlencesine katıldı .

( KAR-EA-SSG )

13 . 06 . 2010 14 : 43 : 42