Tümsiad Çugiad'ı Ziyaret Etti

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şubesi, Çukurova Genç İşadamları Derneği (ÇUGİAD) Yönetim Kuruluna nezaket ziyaretinde bulundu.

Tümsiad Çugiad'ı Ziyaret Etti
TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Ümit Özlü, Başkan Yardımcısı Deniz Köse, STK Komisyonu Başkanı Murat Sertiç, Yardımcısı Mürüvet Akdoğan ve İl Genel Sekreteri Yalçın Kartal'ı ağırlayan ÇUGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken teşekkür ettiler.
Sivili Toplum kuruluşlarının (STK) bir güç olduğunu belirten TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Ümit Özlü,"Adana için proje bazında beraber hareket etmeliyiz" dedi. Adana Lobisi oluşturulması için çalıştıklarını söyleyen Özlü, teşvik, istihdam, göç, işsizlik Ceyhan Enerji Bölgesi gibi Adana'nın temel sorunlarından da bahsetti.
Özlü,"TÜMSİAD olarak mevcut sorunların çözümüne katkı, öncelikli konularımız arasında yer almaktadır. Ancak, Adana'da herkes reis, kızıl derili yok. Siyasi görüşüne bakılmadan liyakatlı insanlar desteklenmelidir" diye konuştu.

"BÜYÜK KENTİZ AMA BAKANIMIZ YOK"
ÇUGİAD Başkanı Hakan Çelik ise konuşmasında;"Adana için ortak proje, Adana Lobisi, teşvik, istihdam, göç, iş sizlik gibi konularda TÜMSİAD' la aynı düşüncede olduklarını ifade etti. Çelik, "vasıflı gençlerin Adana'yı sevmesi için, sosyal-kültürel ve ekonomik açıdan memnun kalmaları lazım. Adana'da müthiş bir potansiyel var. Adana büyük bir kent olmasına rağmen, bir bakanımız bile yok" şeklinde konuştu.
TÜMSİAD Adana şube Başkanı Ümit Özlü ve ÇUGİAD Başkanı Hakan Çelik,"Adana için her türlü projede varız. Elimizden gelen desteği esirgemeyeceğiz" sözünü verdiler.