D-marin Didim'e İlk Yılında Mavi Bayrak

D-Marin Didim, henüz ilk yılında en prestijli uluslararası marinacılık ödüllerinden birinin sahibi oldu.

  Geçtiğimiz yıl marinacılık sektöründe Türkiye ' nin en büyük yatırımlarından biri olarak hizmete giren D-Marin Didim , birinci faaliyet yılını başarıyla tamamladığı şu günlerde uluslararası marinacılık arenasının en prestijli ödüllerinden bir olarak kabul edilen " Mavi Bayrak " ödülünü almaya hak kazandı .
D-Marin Didim marina , Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı ( FEE ) tarafından yapılan deniz temizliği başta olmak üzere , güvenlikten iletişim olanaklarına kadar oldukça kapsamlı denetimler sonucunda verilen Mavi Bayrak ' ı ilk yılında alarak , bu alanda ödülü en kısa sürede alan marina oldu .
Turizm sektöründe derinleşme ve genişleme stratejisi çerçevesinde marinacılık alanındaki yatırımlarına hız veren Doğuş Grubu ' nun geçtiğimiz yıl Mayıs ayında hizmete açtığı D-Marin Didim , Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı ( FEE ) tarafından verilen Mavi Bayrak ödülünü almaya hak kazandı .
D-Marin Turgutreis Marina ile marinacılık sektörüne adım atan Doğuş Grubu ' nun Türkiye ' de hizmete açtığı ikinci marina olan D-Marin Didim henüz ilk yılında , kapsamlı ve detaylı kriterleriyle tanınan Mavi Bayrak ödülüne layık görüldü . Deniz temizliği , güvenlik önlemleri , iletişim olanakları başta olmak üzere birçok farklı alanda uzun bir denetime tabi tutulan Marina , Türkiye ' de Mavi Bayrak sahibi 14 marinanın en genci unvanına sahip .
Coğrafi konumu nedeniyle Bodrum Yarımadası ' nın popüler yerleşim yerleri olan Türkbükü ' ne 12 mil , Yalıkavak ' a 14 mil , Turgutreis ' e 20 mil uzaklıkta olan D-Marin Didim marina , Leros , Patmos , Samos , Kalimnos adalarına 15†" 25 deniz mili kadar deniz mesafesinde bulunuyor .