Kamyona arkadan çarpan otomobildeki kadın öldü

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu bir otomobil seyir halindeki kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın şiddeti ile savrulan otom

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu bir otomobil seyir halindeki kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın şiddeti ile savrulan otomobilde yolcu olarak bulunan 27 yaşındaki Ceylan Karakuş hayatını kaybetti.

Kaza Belkahve mevkiinde gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Afyon'dan İzmir'e giden Önder Tetik'in (31) yönetimdeki 03 DD 759 plakalı kamyona, Belkahve mevkii Mega Medya İşmerkezi önünde 45 SA 9797 plakalı otomobil arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan Ceylan Karakuş, başını cama çarparak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Karakuş'la aynı otomobilde bulunan ve otomobilin sahibi birahane işletmecisi İ.K. (29) aracı kendisinin kullanmadığını iddia etti.

Ceylan Karakuş'un, İ.K.'ya ait Manisa'daki bir birahanede çalıştığı öğrenildi. Sürücü olduğu iddia edilen İ.K, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ulucak İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen İ.K, aracı 'Ramazan' ismindeki başka birinin sürdüğünü ve kazanın ardından kaçtığını öne sürdü. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.