Sivasspor, yarım kalan işini Eskişehir deplasmanında tamamlamak istiyor

Sivasspor'un göze hoş gelen bir oyun sergilediğini vurgulayan Teknik Direktör Mesut Bakkal, bu hafta Eskişehirspor deplasmanından puanlar alarak ligde

Sivasspor'un göze hoş gelen bir oyun sergilediğini vurgulayan Teknik Direktör Mesut Bakkal, bu hafta Eskişehirspor deplasmanından puanlar alarak ligde kalmayı garantilemek istediklerini söyledi.

Turkcell Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Sivasspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Teknik Direktör Mesut Bakkal gözetimindeki idman, futbolcuların ayak tenisi oynamasıyla başladı ve düz koşuyla devam etti. Antrenman sırasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Bakkal, takımının güzel futbol oynamaya başladığını ve sezonun son 2 maçında bunu sonuca yansıtmak istediklerini söyledi.

Bakkal, "Ben Sivasspor'un başına geldiğim 5 hafta önce, 'ligin bitimine 2 hafta kala 5 puan farkla gireceğiz' deseydim insanlar bana gülerdi. Biz şimdi bu farkın avantajını kullanmaya çalışacağız. Eskişehir deplasmanından yenilmeden geleceğiz ve burada da 1 puan alarak ligde kalacağız.Bu sezon bizim için önemli olan de bu zaten. Bunu da başaracağız. Şu anda da yenilmeyen ve özverili oynayan bir takım var." şeklinde konuştu.

Eskişehir takımının çok iyi olduğunu da vurgulayan Bakkal, kendilerinin de işi bir an önce bitirmek istediklerini dile getirdi. Sivasspor'un orta saha oyuncusu Faruk Bayar da, takım olarak yakaladıkları çıkışı sürdürmek istediklerini söyledi. Eskişehirspor'u ligi bitirmiş olarak gördüklerini anlatan Faruk, "Onların rahatlığı bize yansıyacaktır diye düşünüyorum. Bu nedenle maçın çok zor geçeceğini düşünmüyorum. Çünkü Eskişehir takımını tatile çıkmış gibi hesap ediyorum. Kasımpaşa'nın da Diyarbakır'ı yeneceğini düşünüyorum." dedi.

Bu arada, Sivasspor, yarın da kendi tesislerinde çalıştıktan sonra perşembe günü Ankara'ya giderek Eskişehirspor maçının hazırlıklarına orada devam edecek.