Ödemiş Atatürk İlköğretim Okulu Temel Atma Töreni Yapıldı

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile yıkılan Ödemiş Atatürk İlköğretim Okulunun yeni binasının temeli törenle atıldı.

Ödemiş Atatürk İlköğretim Okulu Temel Atma Töreni Yapıldı
Törene Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu, Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü, Okul Müdürü Mustafa Sarı, şube müdürleri, okul müdürleri, yüklenici firma sahibi Turgut Mungan katıldı. Turgut Mungan törende çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mungan açıklamasında şunları söyledi, "Atatürk İlköğretim okulunun geçtiğimiz ay yıkımının ardından hızlı bir çalışma temposuna girerek, İhale sürecinde 19 Kasım 2010 olarak belirtilmesine rağmen biz 18 derslikli binamızı Eylül ayında bitirip 2010-2011 eğitim ve öğretim yılına yetiştireceğiz. Tecrübeli ekibimizle, deprem yönetmeliğine uygun hazırlanan okul binamızın yapımında bize çevrede oturan komşular da destek vermektedirler. Onlara teşekkür ediyorum"
Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu ise "Bilindiği üzere daha önce iki katlı olan binamızın tadilatı gerçekleştirildi. Ancak bina eski bina olması nedeniyle çatlaklar oluştu. İl Genel Meclis üyelerimizin de desteği ile Atatürk İlköğretim Okulu binası yıkılarak, yeniden yapılması kararı alındı. Çocuklarımız gelecek eğitim ve öğretim yılında daha emniyetli ve güvenli bir binada eğitim görecekler. Okulun yeni eğitim ve öğretim yılına yetiştirilmesi de sevindirici bir haber. Ödemiş'e hayırlı olsun" dedi. Konuşmaların ardından temelde kurban kesilerek hayırlı olması temenni edildi.