Karadeniz parkına kolbastı'lı açılış

Bahçelievler Belediyesince, Kocasinan merkez mahallesindeki Karadeniz katlı otoparkı üzerine inşa edilen Karadeniz Parkı, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu'nun da katıldığı törenle hizmete açıldı

Çevre sakinleri ve özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği park açılışında son günlerin en gözde kolbastı türküsü eşliğinde oynayan gençlerin gösterisi ardından konuşan Belediye Başkanı Osman Develioğlu; “Bahçelievler ağaçla, fidanla, çiçeklerle bezendiği kadar, parklarla da yaşam buluyor, nefes alıyor. Çevreye verdiğimiz önem yaptığımız yeşil alanlarla, halkımıza sunuluyor” dedi.

Başkan Develioğlu “Bahçelievler İstanbul’un her konuda yaşanabilir ilçesi olmanın mücadelesini sürdürüyor bu konuda tüm gücümüzle yeşil dokuyu da güçlendiriyoruz” dedi.

Karadeniz parkına kolbastı'lı açılış

Öte yandan, Bahçelievler ilçesi Kocasinan mahallesinde bulunan Karadeniz Parkı, 176 araç kapasiteli Karadeniz otoparkı üzerine konumlanmış ve 1320 m2 si yeşil alan olmak üzere toplam 3250 m2 alana sahiptir. Parkta basketbol oyun alanı, çocuk oyun alanı, fitness alanı, kameriyeler, gezinti ve dinlenme meydanları bulunmaktadır. Parkın bitkilendirilmesinde, çatı bahçesine uygun olan bitkiler kullanılmıştır. Çevreye uyumlu kentsel donatı elemanları ile tamamlanan park 407.285,64 TL’ye mal olmuştur.