Isparta Belediyesi 'gül güzeli' güzellik yarışması düzenliyor

Isparta'da 11.si düzenlenecek olan 'Gül ve Halı Festivali'nin hazırlıkları devam ediyor. Isparta Belediyesi, 11-13 Haziran tarihleri arasında yapılaca

  Isparta ' da 11 . si düzenlenecek olan ' Gül ve Halı Festivali ' nin hazırlıkları devam ediyor . Isparta Belediyesi , 11-13 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan festivalde düzenlenecek olan ' gül güzeli ' güzellik yarışmasına katılmak isteyenlerin 4 Haziran 2010 tarihine kadar belediyeye müracaat etmelerini istedi .

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Arıtürk , bu yıl düzenlenecek olan gül festivalinin renkli ve görkemli geçeceğini söyledi . Arıtürk , yurtiçi ve yurtdışından gelecek olan misafirlerin üç gün boyunca düzenlenecek olan çeşitli etkinliklerle Isparta ve değerlerini tanıma fırsatı bulacağını ifade ederek , " Bir hafta önce de altın gül bisiklet turu programı yapılacak . Festivalde her yıl olduğu gibi stantlar kurulacak , çeşitli etkinliklerle halka gösteriler sunulacak ve sanatçılar sahne alacak . Serbest dalda ses yarışmasına katılacak olanlardan birinciye 2 bin , ikinciye bin 500 , üçüncüye de bin lira ödül verilecek . " dedi . Festivalde gül güzeli güzellik yarışması düzenleyeceklerini ifade eden Arıtürk , " Bu konuda iddialı olan bayanlarımız 4 Haziran 2010 tarihine kadar sosyal yardım işleri müdürlüğümüze müracaat etmeleri gerekmektedir . " diye konuştu .