Kaymakam Tunç, KASGİAD'ı ziyaret etti

Mardin'in Kızıltepe ilçesi Kaymakamı Osman Tunç, Kızıltepe Aktif Sanayici ve Genç İşadamları Derneği(KASGİAD)'ni ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşm

Mardin'in Kızıltepe ilçesi Kaymakamı Osman Tunç, Kızıltepe Aktif Sanayici ve Genç İşadamları Derneği(KASGİAD)'ni ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Tunç, "İyi niyetli bir işe başlamışsınız. Kızıltepeli tecrübeli insanların bir araya gelerek böyle bir derneği kurmaları iyi bir oluşumdur. Bu gibi tecrübeli insanlardan istifade etmek gerekir." dedi.

Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini belirten Kaymakam Tunç, sevgi, demokrasi, kardeşlik adına çok daha ılımlı, güzel günler yaşandığını vurguladı.

Tunç, şöyle konuştu: "Kaybettiğimiz güzellikleri yeniden bulmak için çok ciddi bir gayret görünüyor. Demokratik açılım projesi kapsamında bu bölgeye güven arttı ve bundan dolayı yatırımlar hız kazandı. Bunun adına sevgi açılımı, kardeşlik açılımı, demokrasi açılımı demek mümkün. Bunu kimsenin görmezden gelmeye hakkı yok. Kim nerede güzel bir şey yapıyorsa herkesin bunu görmesi, anlaması ve kendi adına bir sorgulama yapması gerekiyor. Kızıltepe'de daha güzel günlerin yaşanması için herkes üzerine düşeni yapmalı ve taşın altına elini sokmalıdır."

Kaymakam Tunç'a, KASGİAD yönetim kurulu adına Ömer Ay tarafından bir plaket sunuldu.