Giresunspor Başkanı Peker: Takımın seviyesi daha yukarılara çıkacak

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un Başkanı Olgun Aydın Peker, "Giresunspor Kulübü bir seviye kazandı. Biraz daha omuz vererek, biraz daha ya

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un Başkanı Olgun Aydın Peker, "Giresunspor Kulübü bir seviye kazandı. Biraz daha omuz vererek, biraz daha yanında olarak, biraz daha farkına vararak bu seviye daha yukarılara gelecektir. Dolayısıyla bu şehir yukarılara gelecektir." dedi.

Peker, düzenlediği yemekte yaptığı konuşmada, bu sezon Giresunspor'un Turkcell Süper Lig'e çıkmasını çok istediklerini, ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Giresunspor'un Turkcell Süper Lig'e çıkacağına inancının sürdüğünü vurgulayan Peker,"Başarılı olmak istedik. Bu takımı alıp bir yerlere getirmek istedik. Çok çalıştık. Bunlar nasip meselesi. Cenab-ı Hak bu sefer nasip etmedi. Ama inşallah Giresunspor ve Giresun halkına Allah bunu nasip edecektir. Allah bana nasip etmedi başkan olarak, ama bir Giresunlu olarak inşallah nasip edecek. Bunda da inşallah herkesin emeği olur." diye konuştu.

Giresunspor'a destek olunması çağrısında bulunan Peker, şöyle konuştu:"Giresunspor Kulübü bir seviye kazandı. Biraz daha omuz vererek, biraz daha yanında olarak, biraz daha farkına vararak bu seviye daha yukarılara gelecektir. Dolayısıyla bu şehir yukarılara gelecektir."

Peker, Giresunspor'da kulüp başkanı olmasa dahi her zaman kulübe gereken desteği vereceğini sözlerine ekledi.

Olgun Aydın Peker'in yemeğine Giresun Vali Yardımcısı Osman Demir, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Elmalı, Giresun Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Aygün Attar, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ile basın mensupları katıldı.