İrgil'in objektifine yansıyanlar, görücüye çıktı

Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Op. Dr. Ceyhun İrgil, Türkiye'den ve dünyanın farklı ülkelerinde çektiği fotoğraflarını, "Yaşamdan Kareler" adl

  Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Op . Dr . Ceyhun İrgil , Türkiye ' den ve dünyanın farklı ülkelerinde çektiği fotoğraflarını , " Yaşamdan Kareler " adlı kişisel sergisinde sanatseverlerle buluşturdu .

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Genel Sekreter Seyfettin Avşar ' ın beğeniyle izlediği sergide , 88 fotoğrafını sanatseverlerle paylaşan İrgil , eserlerinin gördüğü ilgiden memnun olduğunu söyledi .

Hayatın farklı renklerini gözler önüne seren özel sergide , Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği ( BUFSAD ) ve Bursa Fotoimece Topluluğu ( BURFOT ) üyesi de olan İrgil ' in , Mısır ' dan Mostar ' a kadar gezdiği yerlerden fotoğrafladığı doğa ve insan manzaraları yer alıyor . Fotoğraf sanatının kendisi için vazgeçilmez bir tutku olduğunu söyleyen İrgil ' in sergi heyecanına , Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar , Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin , Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü de ortak oldu .

Bursalı sanatseverlerin bir ay boyunca izleyebileceği ve Acıbadem Bursa Hastanesi sponsorluğunda gerçekleştirilen sergiden elde edilen gelir de Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği ( Onko-Day ) ve Türk Anneler Derneği ' ne bağışlandı .