Efsane Komutan Ve Hepar Başkanı Osman Pamukoğlu Fethiye'de

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Fethiye'ye gelen Efsane Komutan ve HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu partisine ve gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

  Fethiye ' ye eşi Emel Pamukoğlu ile birlikte gelen HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu , Fethiye Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Namık Ünal ' ı dernekteki makamında ziyaret etti . Burada partisi ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Pamukoğlu , CHP ' nin geleceğinin bulanık göründüğünü söyledi . Osman Pamukoğlu CHP Genel Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için ise " Kalabalıklar yanıltır , duygular oynaktır , bulutların içinde kaybolmamak lazım . 1950 yılından beri halk CHP ' yi bir kere bile hükümet yapmadı " dedi . Halk ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu Fethiye ziyaretinde ilk olarak Fethiye ' nin Alaçat Köyü ' nde şehit er Adem Şimşek ' in ailesini ziyaret etti . Pamukoğlu bu ziyaretten sonra Fethiye Zihinsel Özürlüler Derneği Başkanı Necdet Yaman ' ı ve Fethiye Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Namık Ünal ' ı ziyaret etti . HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu burada yaptığı değerlendirmede " Hükümetin yapması gerekenleri dernekler yapıyor . Milli Savunma Bakanlığı ' na bağlı bir genel müdürlük kurulup bütçe ayrılarak şehit ve gazi aileleri yalnız ve muhtaç bırakılmamalı " dedi . Osman Pamukoğlu burada bir gazetecinin sorusu üzerine " Askerliği 6 ya da 9 aya indireceğim . Bir savaşçı 9 haftada yetiştirilir . 700-800 bin askere bakmaya gerek yok . Terör olaylarında çıban başı Hakkari ' dir . İkinci olarak Şınak ' tır . Hakkari ' nin doğusu ve güneyidir . Çünkü sınırdan iki ülkeye de geçiş kolaylığı var " dedi .


KUZEY IRAK ' I BOMBALAMAK İŞE YARAMADI

Kuzey Irak ' a son yapılan bombalama operasyonundaki başarıyı soran bir gazeteciye ise Osman Pamukoğlu " Bizzat gireceksin , botunla basacaksın . Bombalamak korkutur , taciz eder ama bitirmez . 17 gündür dışarıdayım . 1 , 5 yıldır halkın içerisindeyim . Her şeyin başı halk . Halk hesap sormuyor . Hakkını aramıyor . Halk seçiyor , denetlemiyor . Halk umutsuz ve ruhu karartılmış , mevcut siyasi partilerden sıtkı sıyrılmış . Bunlar 40 yıllık parti . Bu partilerden yahni olmaz . Bunun için siyasi alana çıktık . " dedi .
CHP ' de Kılıçdaroğlu ' nun genel başkanlığa seçilecek olmasını da değerlendiren Osman Pamukoğlu " Kalabalıklar yanıltır , duygular oynaktır . Bulutların içinde kaybolmamak lazım . 1950 ' den beri bu partiyi halk bir kere hükümet yapmadı . İktidar olabilmesi için CHP ' ye Satürn ' ünden birilerini mi getireceksiniz? Bana göre CHP bulanık görüyor " dedi .
Efsane komutan Pamukoğlu vatandaşların yoğun sevgi gösterileri arasında Dernekten ayrıldı .