Türk Telekom Okulları Öğrencileri Yeteneklerini Yarıştırdı

Türk Telekom, Türkiye'nin dört bir yanında açtığı Türk Telekom Okulları'nda okuyan öğrenciler arasında resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenledi.

Yarışmaya çeşitli illerdeki 16 ilköğretim, 32 ortaöğretim olmak üzere toplam 48 Türk Telekom okulundaki öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Türk Telekom'un hayatlarına kattığı değeri anlatan öğrencilerin arasında dereceye girenlere ödülleri, Ankara'da gerçekleştirilen bir törenle verildi. Başarılı olan öğrenciler laptop, bir yıllık TTNET ve Vitamin aboneliği, fotoğraf makinesi, MP4 çalar gibi ödüller kazandı.
Türk Telekom Okulları arası şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında ilköğretim kompozisyon dalında Giresun Kesap Türk Telekom İlköğretim Okulu'ndan Kübra Atmaca, ortaöğretim kompozisyon dalında Hakkari Türk Telekom Şehit Binbaşı Murat Özyalçın Anadolu Lisesi'nden Ali Zelan, ilköğretim şiir dalında Osmaniye Sumbaş Türk Telekom Binali Yıldırım YİBO'dan Seda Alasırt, ortaöğretim şiir dalında Ağrı Türk Telekom Anadolu Lisesi'nden Zeynep Akdeniz ve ilköğretim resim dalında Kayseri Sarız Türk Telekom YİBO'dan
Rabia Asma, ortaöğretim resim dalında Batman Türk Telekom Anadolu Lisesi'nden Sümeyye Ağım birinciliğe layık görüldü.