Osman Gazi İlköğretim Okulu'nun Minikleri Büyük Beğeni Topladı

Gaziantep Osman Gazi İlköğretim Okulu 1/B sınıfının hazırlamış olduğu okuma bayramı etkinlikleri, veliler tarafından ayakta alkışlandı.

Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte öğrencilere hitaben konuşan Osman Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Metin Dalkılıç, "Zaman zaman umutsuzluğa düştüğümüzde siz öğrencileri görmek bizi sevindiriyor. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Siz ne kadar iyi eğitim alırsanız, ülkemiz o kadar güçlenir ve dünyada söz sahibi olur. Bütün gayretimiz siz yarının büyüklerini en iyi bilgi ve donanımla hayata hazırlamak" dedi.
1/B sınıfı öğretmeni Fuat Polat da, eğitimde altyapının önemine dikkati çekerek, "Vizyonumuz, Atatürk ilkeleri doğrultusunda çağdaş medeniyetler seviyesinde vatanına, ailesine ve kendine yetebilen bir birey yetiştirmektir. Misyonumuz ise tüm eğitim teknolojilerini ve eğitim metotlarını kullanarak öğrencilerin kendilerini gerçekleştirmelerini sağlamaktır. Bu vizyonda misyonumuzu üstlenerek 9 ay boyunca disiplinli çalışmayı elden bırakmadık. İşte bir yılın çalışmaları sonucunda hala gözünüzde bebek olan
çocuklarınız neler yapabileceğini bu okuma bayramında göz önüne serdiler. Zorlu bir yılı geride bırakırken başta eşim Sema Polat olmak üzere bizden desteklerini esirgemeyen okul idaresine ve bana hep inanıp yanımda olan velilerime ve herkese teşekkür ederim. Öğrencilerimin küçük hatalarını görmezden gelmenizi ve bol alkışlarınızı bekliyoruz. Böyle bir günde bizi yalnız bırakmadığınız için kendim ve öğrencilerim adına teşekkür ederim"
Açılış konuşmalarının ardından sahne alan öğrenciler, velilere görsel bir zenginlik yaşatırken kendilerine verilen rollerde ise usta oyunculara adeta taş çıkardı.