Hatay'da mesaiye giderken yolda kaza yapan madencilerden 3'ü öldü, 1'i ağır yaralandı

Hatay'da meydana gelen trafik kazasında 4 maden işçisinden 3'ü hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye Sarımsaklı mevkinde bulunan maden ocağındaki m

Hatay'da meydana gelen trafik kazasında 4 maden işçisinden 3'ü hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye Sarımsaklı mevkinde bulunan maden ocağındaki mesailerine yetişmek üzere Haymesek Köyünden bir araçla haraket eden Doğan Bozdemir (35), Adem Bozdemir (32), Önder Keskin (31) ve soyadı öğrenilemeyen Turgut isimli şahıs Arsuz – Antakya istikametinde bilinmeyen bir nedenle kaza yaptı.

Düz yolda yan yatan araçtan çıkarılan Adem Bozdemir, Önder Keskin ve soyadı öğrenilemeyen Turgut isimli şahıs olay yerinde kafalarına aldıkları darbe nedeniyle hayatlarını kaybederken araçta bulunan Doğan Bozdemir ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Adem Bozdemir'in de kafasından aldığı darbe sonucu yaralandığı ve durumunun ciddiyetini halen koruduğu öğrenildi.

İskenderun'a bağlı Arsuz Beldesindeki Haymesek Köyün'de ikamet eden Adem Bozdemir ve Önder Keskin için cenaze töreni düzenlenirken, Turgut isimli vatandaşın da cenazesi Kayseri'ye gönderildi.

Düz yolda her hangi bir çukur yada uçurum bulunmamasına karşın kaza yapan araçta bulunan 4 madencinin de kafalarından aldıkları darbe sonucu yaralanmaları ve 3'ünün hayatını kaybetmesi nedeniyle Jandarma geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yetkililer görgü tanığı olmayan kazanın oluş nedenini halen yoğun bakımda bulunan ve hayati tehlikesi bulunan Doğan Bozdemir'in durumunun düzelmesi halinde vereceği ifade sonucu öğrenileceğini belirttiler.