Huzur Erkek Öğrenci Yurdu'nda Mezuniyet Sevinci

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'ne (DPÜ) bağlı çeşitli fatülte ve meslek yüksekokullarında öğrenimlerini bu yıl tamamlayacak olan 10 öğrenci için, kaldıkları Huzur Erkek Öğrenci Yurdu tarafından veda gecesi düzenlendi

Huzur Erkek Öğrenci Yurdu'nda Mezuniyet Sevinci
  Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ' ne ( DPÜ ) bağlı çeşitli fatülte ve meslek yüksekokullarında öğrenimlerini bu yıl tamamlayacak olan 10 öğrenci için , kaldıkları Huzur Erkek Öğrenci Yurdu tarafından veda gecesi düzenlendi .
Yurdun toplantı salonunda düzenlenen veda gecesinde duygulu anlar yaşandı . Mezun olan öğrenciler tek tek kürsiye gelerek , öğrencilik hayatları boyunca yaşadıkları acı ttalı olayları anlattı .
Veda gecesinde bir konuşma yapan Huzur Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Murat Biçer , " Bizler , ' İnsanların hayırlısı , insanlara faydalı olandır ' hadis-i şerifini kendimize şiar edindik . Kimi 2 yıl , kimi 4 yıl boyunca yurdumuzda kalan pırıl pırıl 10 gencimiz , önümüzdeki günlerde yepyeni bir hayata merhaba diyecek . Mezun olan tüm öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum " dedi .
Konuşmaların ardından 5 katlı mezuniyet pastası , İhlas Holding Kütahya Temsilcisi Ahmet Aksongur , Huzur Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Murat Biçer ve mezun olan öğrenciler tarafından birlikte kesildi .
Gecede , mezun olan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi .