'Webfatihi' isminin aklanması için polise başvurdu

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile Ankara Milletvekili Nesrin Baytok'a ait olduğu ileri sürülen görüntüleri internete koyduğu ile sürülen "Webfat

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile Ankara Milletvekili Nesrin Baytok'a ait olduğu ileri sürülen görüntüleri internete koyduğu ile sürülen "Webfatihi" polise müracaat ederek isminin olaylara karıştırılmamasını istedi.

Edinilen bilgiye göre, Baykal ve Baytok ile ilgili görüntülerin "Webfatihi" tarafından internete konulduğu iddiası üzerine Fomara'da bulunan Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne giden ve isminin H.E. olduğu belirtilen kişi, nöbetçi müdürlüğe müracaat ederek ifade vermek istediğini söyledi. Kendisinin internette "Webfatihi" takma adını kullandığını kaydeden H.E. ancak adı geçen görüntü ile ilgisinin bulunmadığını ifade etti. Olayın duyulmasının ardından çevresindekilerin kendisine şüphe ile baktıklarını aktaran H.E. durumun aydınlatılmasını talep etti.

Emniyet yetkilileri ise durumu nöbetçi savcıya bildirdi. H.E.'nin GBT kaydını da inceleyen polis, herhangi bir delil olmaması sebebiyle savcının talimatıyla H.E. hakkında hiçbir işlem yapmadı.