Ters yöne giren İbrahim Kaş, ölümden döndü

Beşiktaş'ın başarılı futbolcularından İbrahim Kaş, dün Samatya'da trafik kazası geçirdi. Saat 15.00 sularında meydana gelen olayda, İbrahim, Porsche marka otomobil...



Beşiktaş'ın başarılı futbolcularından İbrahim Kaş, dün Samatya'da trafik kazası geçirdi.

Saat 15.00 sularında meydana gelen olayda, İbrahim, Porsche marka otomobiliyle Samatya sahil yoluna tersten girince karşı yönden gelen Ramazan Aydoğdu yönetimindeki Audi Q7 marka araçla çarpıştı. Kazada hafif yaralanan Kaş, çevredeki vatandaşlar tarafından İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İbrahim Kaş'ın durumunun genel itibarıyla iyi olduğu öğrenilirken serçe parmağında çatlak oluştuğu bildirildi. Kaş'ın yanındaki Damla Demre'nin ayak kemiğinde çatlak olduğu açıklandı. Haberi duyan arkadaşları ve Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan hastaneye giderek meslektaşına 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu. İbrahim Kaş, burada yapılan müdahalenin ardından Maslak Acıbadem Hastanesine sevk edildi. Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, "Kulüp doktorumuz Devrim Urgun da İbrahim Kaş'ın yanında." şeklinde konuştu.
Bu arada Turkcell Süper Lig'de G.Saray'la üçüncülük mücadelesi veren Beşiktaş, yarın Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Çalışmaya, sakatlıkları bulunan Yusuf, Ferrari, Holosko, Rıdvan, Tabata ve Ekrem'in yanı sıra, üniversite takımındaki Korcan Çelikay'ın katılmadıkları, İbrahim Toraman ve Tello'nun takımdan ayrı olarak koşu yaptıkları bildirildi. Antrenmana Beşiktaş A2 takımından Cumali Bişi, Ali Kuçik ve Atınç Nukan'ın da iştirak ettikleri açıklandı. Öte yandan genç futbolculardan İsmail Köybaşı, Necip Uysal ve Ali Kuçik, Zeytinburnu'ndaki Kartal Yuvası'nda taraftarla buluştu. Oyuncular, imza gününde formaları imzalayıp fotoğraf çektirdi. Çocukların büyük ilgi gösterdiği organizasyonda taraftarlar, oyunculara, "Bu sezon olmadı, ama inşallah seneye biz şampiyonuz." dediler.
Beşiktaş'tan Federasyon'a ret
Milli Takım'ımızın ABD'deki kampına davet edilen isimlerden ret cevabı geliyor. Konu kamuoyunda spekülasyonlara sebep olurken Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin de Federasyon'un mesajına olumsuz cevap verdikleri öğrenildi. Kararda transfer çalışmalarının etkili olduğu belirtildi.

Zaman