Milli futbolcu Kaş'ın aracı ters yöne girdiği için kaza yapmış

Milli futbolcu İbrahim Kaş'ın yaptığı kazanın ayrıntıları netleşti. Kazayı gören bir vatandaş, İbrahim Kaş'ın aracının ters yöne girdiğini ve karşı yö

Milli futbolcu İbrahim Kaş'ın yaptığı kazanın ayrıntıları netleşti. Kazayı gören bir vatandaş, İbrahim Kaş'ın aracının ters yöne girdiğini ve karşı yönden gelen araç ile kafa kafaya çarpıştığını söyledi.

Beşiktaş futbolcusu İbrahim Kaş'ın Sahil Kennedy Caddesi'nde transit yolda yaptığı kazayı görgü tanıkları anlattı. Kaş'ın aracı görgü tanıklarının iddialarına göre, Aksaray'dan Bakırköy istikametine trafiğin aktığı transit yolda ters yöne girdi. Kaş'ın otomobili, Samatya ışıkları geçtikten 50 metre sonra karşı yoldan gelen Audi marka otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralanan Kaş ve yanındaki bayan İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazayı gören Sezgül Ağca, transit yolda İbrahim Kaş'ın kullandığı araçla karşı istikametten gelen diğer aracın kafa kafaya çarpıştığını söyledi. Görgü tanığı kadın, kazada Kaş ile yanında bulunan bayan arkadaşının yaralandığını, diğer sürücünün ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattığını belirtti.

Ağca, "Araçlar normal hızlıydı. Kafa kafaya çarpıştılar. Oradaki vatandaşlar yaralıları araçtan çıkardı. İbrahim Kaş'ın yanında arkadaşı da yaralıydı. Diğer aracın sürücüsünde çok bir şey yoktu. İbrahim Kaş'ın kullandığı araç ters yönde ilerliyordu." şeklinde konuştu.