Beyaz'dan Alman Milli Takımı Oyuncusu Serdar'a: 'Türkiye Dünya Kupasında Yok Ama Siz Gururumuz Olun'

2010 Avrupa Turnesi kapsamında Almanya'daki Stuttgart Porsche Arena'da sahne alan şovmen Beyazıt Öztürk, Almanya Milli takım futbolcusu Serdar Taşçı'ya, "Türkiye Milli Takımı Dünya Kupası'nda yok ama siz gururumuz olun" dedi

2010 Avrupa Turnesi kapsamında Almanya'daki Stuttgart Porsche Arena'da sahne alan şovmen Beyazıt Öztürk, Almanya Milli takım futbolcusu Serdar Taşçı'ya, "Türkiye Milli Takımı Dünya Kupası'nda yok ama siz gururumuz olun" dedi.
Beyaz, 2010 Avrupa Turnesi'nde hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Türkiye'nin en iyi ve en sempatik şovmenlerinden biri olarak gösterilen Beyaz, Avrupa turnesinin Stuttgart ayağında da hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Beyaz, yaptığı esprili konuşmaları ve şakalarıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
İzleyiciler arasındaki VFB Stuttgart'ın oyuncusu ve aynı zamanda Almanya Milli Takım futbolcusu olan Serdar Taşçı'yı sahneye çıkaran Beyaz, "Afrika'da oynanacak Dünya Kupası'nda Türkiye Milli Takımı yok ama Serdar Taşçı ve Mesut Özil bizi Almanya Milli takımında en iyi şekilde temsil edecek. Gururumuz olun" dedi.
Ayrıca çekimleri yapılan Beyaz Show'a konuk olan Ziynet Sali, Rafet El Roman ve Yusuf Güney, söyledikleri şarkılarıyla seyirciyi coşturdu. Beyaz Show'un bir diğer konuğu Manken Şebnem Schefer ise yorumlarıyla geceye renk kattı.