Bakan Ergün: Büyükaslan, Adıyaman'da güzel hizmetlere imza atmış

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, bazı açılış ve temel atma törenlerine katılmak için geldiği Adıyaman'da törenlerin ardından Belediye Başkanı M.N

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, bazı açılış ve temel atma törenlerine katılmak için geldiği Adıyaman'da törenlerin ardından Belediye Başkanı M.Necip Büyükaslan'ı ziyaret etti. Başkan Büyükaslan'ın şehir merkezinde güzel hizmetlere imza attığını dile getiren Bakan Ergün, Büyükaslan'ı çalışmalarından dolayı kutladı.

Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan'ı makamında ziyaret eden Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'e Vali Ramazan Sodan, AK Parti Adıyaman milletvekilleri Ahmet Aydın, Şevket Gürsoy ve Ak Parti İl Başkanı Yaşar Güleş eşlik etti. Belediye hizmet binası önünde coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Bakan Ergün'e, Başkan Büyükaslan tarafından çiçek takdim edilirken, belediye halk oyunları ekibi de folklor gösterisi sundu.

Belediyenin zemin katında hazır bekleyen birim müdürlerini ve daha sonra belediye meclis üyelerini selamlayan Bakan Ergün, başkanlık makamına geçerek belediyenin şeref defterini imzaladı.

Ardından Başkan Büyükaslan, belediye hizmetleri olmak üzere Adıyaman'ın tarihi, kültürel yapısı, turizm potansiyeli, sanayi ve tarımıyla ilgili Bakan Ergün'e bir sunum yaptı. Başkan Büyükaslan'ı dikkatle dinleyen Ergün, kendisinin Adıyaman'da güzel hizmetlere imza attığını belirterek, Büyükaslan'ı başarılı çalışmaları nedeniyle kutladı.

Ziyaretin sonunda Başkan Büyükaslan, Bakan Ergün'e üzerinde belediyenin yeni logosu bulunan bir plaket ile Cendere Köprüsü figürü takdim ederek ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade etti.