Bursaspor, ligi ikinci bitirse de şampiyonluk kutlaması yapacak

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğu hak eden tek takımın kendileri olduğunu söyledi. Sağlam, lig sonunda bulundukları konuma bakm...



Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğu hak eden tek takımın kendileri olduğunu söyledi. Sağlam, lig sonunda bulundukları konuma bakmadan şampiyonluk kutlaması yapacaklarını kaydetti.

Uludağ Üniversitesi'nde (UÜ) düzenlenen öğrenci şenliği kapsamında öğrencilerle panelde buluşan Ertuğrul Sağlam, lig sonunda her türlü durumda kendilerini şampiyon olarak göreceklerini ifade etti. Panele Bursaspor yöneticilerinden Mesut Mestan ve başarılı oyuncu Ozan İpek ile birlikte katılan Sağlam, öğrencilerin sevgi gösterileri ile karşılaştı. Salona 'Şampiyon Bursaspor' sloganları ile giren genç teknik adam, "Şampiyonluk çok güzel bir şey. Şu an taraflı tarafsız herkes 'Bu ligde şampiyonluğu hak eden bir takım varsa Bursaspor'dur' diyor. Pazar günü oynayacağımız maçın sonucu da ne olursa olsun, nasıl bir sonuç ortaya çıkarsa çıksın, bu taraftar, bu takım, bu camia şampiyon olmuş gibi sevinmeli. Şampiyon olmasak bile o gün maç bitiminde şampiyonluk kutlamaları yapılacaktır. Bu tarihî başarının heba olmasını kesinlikle istemiyorum." şeklinde konuştu.
Ertuğrul Sağlam, yeni sezonda mücadele edecekleri Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için takıma takviye yapacaklarını da belirtti. Sağlam, şöyle devam etti: "Öncelikle mevcut kadromuzu koruyarak yeni takviyelerle takımımızı güçlendirmemiz gerekiyor. Ciddi şekilde ilgilendiğimiz 4-5 kaliteli isim var."
Bursaspor'un kanat oyuncusu Ozan İpek ise ilk kez şampiyonluk yarışında bulunan bir takımın kadrosunda yer aldığını belirterek, "Bursaspor'da kalmaktan yanayım ama ileride durum nasıl şekillenir bilemem." sözleriyle hakkındaki transfer söylentilerine açıklık getirdi.
Bu arada, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, pazar günü karşılaşacakları Beşiktaş maçına rakip takım taraftarlarının alınmayacak olmasını değerlendirdi. Yazıcı, "Gelecek sezon ilk maç Bursa'da olursa, Beşiktaş taraftarlarını stada alacağımı deklare ettim. Bunu Beşiktaş yönetimi de deklare etsin. Bu husumet son bulsun." ifadelerini kullandı.

Zaman