Başbakan Erdoğan, bu yıl dördüncü defa İzmir'e geliyor

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonunu İzmir'de geçirecek. Cumartesi saat 13.00'te Yunanistan'dan Adnan Menderes Havali

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonunu İzmir'de geçirecek. Cumartesi saat 13.00'te Yunanistan'dan Adnan Menderes Havalimanı'na gelecek olan Erdoğan, iki günlük programının ardından İran'a gidecek.

Son 11 ayda İzmir'e dördüncü ziyaretini yapacak olan Başbakan Erdoğan, cumartesi günü havalimanından Manisa'ya geçecek ve toplu açılış törenlerine katılacak. Sonra tekrar İzmir'e gelecek ve burada konaklayacak. Pazar günü yoğun bir programı olan Erdoğan, helikopterle gideceği Bayındır ilçesinde belediyeyi ziyaret ettikten sonra halka hitap edecek, açılışlar yapacak. Ardından Menemen ilçesine geçecek olan Başbakan, burada adliye sarayı açacak. Daha sonra AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları'nın Halkapınar Spor Salonu'nda düzenleyeceği Gençlik Şöleni'ne katılacak. MFÖ, Murat Göğebakan ve Mustafa Ceceli konserlerinden sonra İran'a hareket edecek.

AK Parti İl Başkanı Ömür Kabak, Başbakan Erdoğan'ın son 11 ayda İzmir'e dördüncü defa geleceğini hatırlattı. Bunun şehre verdiği önemi gösterdiğini ifade eden Kabak, "Başbakanımız, İzmir'e her zaman açılışlar yapmaya ve müjdeler vermeye geliyor. Yoğun programına rağmen İzmir'i ihmal etmiyor. Biz de AK Partili İzmirliler olarak kendisini coşkuyla karşılayacağız." dedi.