KAHİAD, genç girişimcileri şehir yöneticileriyle bir araya getirdi

Kırşehir Ahi İşadamları Derneği(KAHİAD) bünyesinde bulunan genç iş adamları, şehrin yöneticileri ile bir araya gelerek, sağlam yarınlar için fikir al

Kırşehir Ahi İşadamları Derneği(KAHİAD) bünyesinde bulunan genç iş adamları, şehrin yöneticileri ile bir araya gelerek, sağlam yarınlar için fikir alışverişinde bulundu.

Kırşehir Ahi İşadamları Derneği(KAHİAD)'nin organize ettiği programa Kırşehir Valisi M. Ufuk Erden, Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve çok sayıda genç iş adamı katıldı.

Programda genç iş adamlarını dinleyip sorularını cevaplayan Vali Erden, başarının tesadüflerin bir araya gelmesiyle oluşmayacağını belirterek, başarı sağlamanın yolunun planlı ve disiplinli çalışmaktan geçtiğini belirtti.

Okuduğu birçok kitaptan örnekler vererek katılımcılara ufuk vermeye çalışan Vali Erden, "Emeksiz ekmek olmaz, Herkes çalıştığının karşılığını alır ve de emek ve disiplin özverili çalışma başarıyı kaçınılmaz kılar." diye konuştu.

Müspet ve sosyal yardımlaşmanın ilde artması gerektiğini, belirten Vali Erden, insanların başkalarının işleriyle uğraştığı için kendi işlerine adapte olamadığının altını çizdi.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise Kırşehir'in maddi ve altyapı olarak üst seviyede olduğunu belirterek, ilin kalkınması için genç iş adamlarına çok iş düştüğünü ifade etti.

Bahçeci, Ahi kültürünün nabzı olan Kırşehir'de dürüst iş yapanların öne çıkması gerektiğini vurgulayarak, hayır faaliyetlerinin esnafa bereket getireceğinin altını çizdi.

KAHİAD Başkanı Murat Baran da katılımcılara teşekkür ederek, Vali Ufuk Erden'in yaklaşımından dolayı memnuniyetini bildirdi.